• Home
  • Tag: 大学门口暗语2021

Montrose Duplex / Warren Techentin Architecture

first_imgSave this picture!© Nicholas Alan Cope+ 11 Share CopyAbout this officeWarren Techentin ArchitectureOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesUnited StatesPublished on November 11, 2011Cite: “Montrose Duplex / Warren Techentin Architecture” 11 Nov 2011. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogShowerhansgroheShowers – RainfinityVinyl Walls3MArchitectural Finishes DI-NOC in Ned Ludd Public HousePartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsBedroom furnitureFlexformMirror – EgonWaterproofing/SealantsEffisusPre-Fab System – Ecofacade Pre-fab TrueSealConcreteKrytonConcrete Hardening – Hard-CemSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumBlinds / Mosquito Nets / CurtainsBANDALUXRoller Shades – Arion Large SizedWoodStructureCraftEngineering – Mass TimberTiles / Mosaic / GresiteTerrealSunscreen – Terracotta BaguettesWoodHESS TIMBERTimber – GLT BauBucheLightingLumenpulseLED Projector Lumenbeam GrandeMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?蒙特罗斯复式住宅/ Warren Techentin Architecture是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Montrose Duplex / Warren Techentin Architecture United States ArchDaily Photographs:  Nicholas Alan CopeText description provided by the architects. Beginning as a garage that housed the client’s electric vehicle and its charger, the project grew to encompass the addition of a new 484 square foot loft unit above it to adequately encompass programmatic needs and zoning potentials. The clients asked for a building that would embrace concepts of green design. Numerous strategies were integrated toward this end, including solar panels, non-toxic materials, shaded wall and roof surfaces, renewable materials, the elimination of gas as an energy source, the development of stack effects, and increased insulation. The structure is compact – squeezed into the remaining space of the lot – and the form of it is manipulated by the site forces imposed on the space – such as a large tree and tight parking back-ups – which required the structure to twist, fold, and stretch as it rises to maximize solar efficiency. Text provided by WTARCH.Save this picture!© Nicholas Alan CopeProject gallerySee allShow lessInternship Fair at Auburn University’s Architecture SchoolArticles’From Off to On’ Installation / holdUPArticles Share “COPY” Houses Montrose Duplex / Warren Techentin ArchitectureSave this projectSaveMontrose Duplex / Warren Techentin Architecture CopyHouses•United States ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/182270/montrose-duplex-wtarch Clipboard “COPY” Architects: Warren Techentin Architecture Photographs Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/182270/montrose-duplex-wtarch Clipboardlast_img read more