• Home
  • Tag: 夜上海论坛JVE

Mako Residence / Bates Masi Architects

first_img Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/34485/mako-residence-bates-masi-architects Clipboard Houses ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/34485/mako-residence-bates-masi-architects Clipboard United States Save this picture!© Christopher Wesnofske+ 9 Share 2007 Mako Residence / Bates Masi ArchitectsSave this projectSaveMako Residence / Bates Masi Architects CopyHouses•Amagansett, United Statescenter_img Architects: Bates Masi Architects Year Completion year of this architecture project “COPY” Mako Residence / Bates Masi Architects Photographs:  Christopher WesnofskeText description provided by the architects. In many ways, a small house can be more luxurious than a large one because of the casual simplicity it affords. The owners of this little retreat in the dunes appreciated the lifestyle their quirky but comfortable weekend house provided for many years but its flaws needed correcting: space was tight for their growing family, areas of the structure were sagging, and large expanses of glass admitted too much direct sunlight. Also, the form of the house, a series of boxes and turrets, was somewhat awkward looking. The challenge in this major renovation and addition on a restricted site was to add space and amenities while simplifying the form and function of the house into a balanced whole that fit within the owners’ busy lives. Save this picture!© Christopher WesnofskeRecommended ProductsEnclosures / Double Skin FacadesRodecaRound Facade at Omnisport Arena ApeldoornEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreThe added spaces tie the house together visually and structurally. The new bedroom and bath on the second floor fills a void in the original composition and takes advantage of the spectacular views of the surrounding dunes. The south wall of this bedroom is a sliding glass door that opens onto a new deck and views of the ocean beyond. The roof cantilevers past the door to form a sunshade that stretches, ribbon-like, past the existing master bedroom windows and down to a new storage closet on the first floor. This ribbon visually knits the addition and the existing house together creating a simpler whole. Save this picture!© Christopher WesnofskeThe roof of the bedroom also extends to the west, forming part of the frame for a new screen that addresses the house’s structural and sun lighting problems while giving the house its appealing new public face. Steel is hidden within the screen’s frame to stiffen the existing wall that had been bowing out. The screen within is comprised of 16’ long vertical boards heated and twisted 180 degrees. The twisting boards shade the existing living room windows from the harsh sun above and give privacy from the street below to the bedroom. During the day, the interiors are filled with soft reflected light and the views are preserved. At night, when backlit and viewed from the road that descends in front of the house, the twisting boards create visual effects that seem to move as the viewer does. Save this picture!© Christopher WesnofskeOn the first floor, the addition of a sleek new kitchen allows the space of the former eat-in kitchen to become a proper dining room. The new dining room is ideal for entertaining friends while the kitchen, opening onto a terrace in the private back yard, is a great setting for casual meals with the family. The simple white-on-white theme of the kitchen is carried throughout the renovated interior with bleached floors and white walls that create a bright, clean, relaxed atmosphere that is perfect for a beach getaway.Save this picture!© Christopher WesnofskeProject gallerySee allShow lessNew images released for 9/11 museumArticlesNew Amsterdam Pavilion / UNStudioArticles Share Year:  Projects “COPY” CopyAbout this officeBates Masi ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesAmagansettRefurbishmentHousesUnited StatesPublished on September 11, 2009Cite: “Mako Residence / Bates Masi Architects” 11 Sep 2009. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorDining tablesB&B ItaliaDining Table – BullSkylightsVELUX CommercialModular Skylights – Atrium Longlight / RidgelightLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsConcreteKrytonSmart ConcreteCompositesPure + FreeFormTechnical Guide – Creating a Seamless Interior and Exterior Material TransitionEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedWire MeshCarl Stahl DecorCableGreen Wall System – FAÇADESCAPE™More products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more