• Home
  • fhdazxvm
  • Lost Villa · Valley Land Boutique Hotel Interior Design / DAS Lab

Lost Villa · Valley Land Boutique Hotel Interior Design / DAS Lab

first_imgArchDaily Projects Houses Manufacturers: 北冉, 晶典, 钢之杰 Lost Villa · Valley Land Boutique Hotel Interior Design / DAS Lab ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/899525/lost-villa-star-valley-land-boutique-hotel-interior-design-das-lab Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/899525/lost-villa-star-valley-land-boutique-hotel-interior-design-das-lab Clipboard Landscape Design:Sealand-IntOwner:Valleyland Hotel Inv.Management Co.LtdOperator:Lost Villa, Valley LandArchitects:SU Architects,Sealand-IntDesign Team:Chen Liang, Yoko, JanetCity:NingboCountry:ChinaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Schran StudioRecommended ProductsWoodTechnowoodPergola SystemsWoodSculptformTimber Click-on BattensMetallicsStudcoWall Stop Ends – EzyCapWindowsVEKAWindows – SOFTLINE 82 ADText description provided by the architects. The Ancient Village of Persimmon Forest, has the features of eastern Zhejiang canyon landform. Meanwhile it has abundant sunshine and rainwater, diversified land vegetation and high coverage. Persimmon, sakura, bamboo shoots and tea are important economic crops in the ancient village. Surrounded by mountains, the unique geographical location makes this ancient village, which has eight hundred years of history, more mysterious. The village enjoys the profound cultural connotations and development paths and hopes to drive its development of tourist industry through the completion of boutique hotels.Save this picture!© Schran StudioSave this picture!Axon DiagramSave this picture!© Schran StudioLocated in the Ancient Village of Persimmon Forest, Lost Villa · Valley Land Boutique Hotel is designed by DAS Lab. The terrain of this project is a typical mountain platform, surrounded by high mountains and valleys, and hillock isattached to flat slopes in the center. When you overlook the whole landscape, unique geographical location makes it richer and more varied. The layout of building group has a similar design as the Acropolis, which ensures that people feel safe in activity space inside. Windows of 22 guest rooms all face the peripheral landscapes, which leaves the external natural landscape directly to interior.Save this picture!PlanSave this picture!© Schran StudioDining room is the most complex space in this project, including functions as throwing parties, having meals, check-in and business meetings. It is made up of three various buildings and the middle section has a height of 10 meters and both sides have French windows of 8 meters high. In the face of luxuriant vegetation and very graphic natural landscapes, we hope to create high-intensity clashes of artificial work and nature, and a balance of intuition, subconscious and body through the physical properties of materials. We also want to internally create openness same as exterior and provide an impressive rest environment in an instant.Save this picture!© Schran StudioAs for us, the space shows a bidirectional scene of restlessness and quiet: On the one hand, it acts a dining space of entertaining and complex function. On the other it integrates diversity, serendipity and randomness of mountain and forest. As where activities process, it arouses the visibility, liveliness, excitement and noises, meanwhile the mountain forest is in a covert, isolated, lonely and tranquil scene. A balance in opposites in the space.Save this picture!© Schran StudioSave this picture!© Schran StudioWe believe that hotel as the medium of pulling away from vision, emotion and thinking to daily life gives us an enlightenment of time through both space and scene. We keep restrained as much as possible at the hotel room by integrating the natural and the artificial parts. That is our interpretation of the environment, site and owner, providing guests a simple and warm atmosphere to rest.Save this picture!© Schran StudioProject gallerySee allShow lessHouse in Sátão / Jorge MealhaSelected ProjectsDế House / 365 DesignSelected Projects Share Area:  1500 m² Year Completion year of this architecture project Jingze Li Lost Villa · Valley Land Boutique Hotel Interior Design / DAS LabSave this projectSaveLost Villa · Valley Land Boutique Hotel Interior Design / DAS LabSave this picture!© Schran Studio+ 30Curated by 韩爽 – HAN Shuang Share Photographs:  Schran Image Manufacturers Brands with products used in this architecture project center_img “COPY” Photographs Lead Architects: “COPY” 2017 CopyAbout this officeDAS LabOfficeFollowProductsGlassSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesInterior Designinterior designZhejiangNingboBambooYuyaoDAS LabGalvanized corrugated plateterrazzowooden finishBrass stainless steelChinaPublished on August 07, 2018Cite: “Lost Villa · Valley Land Boutique Hotel Interior Design / DAS Lab” 07 Aug 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSun Control Window Film in MarkthalSinkshansgroheBasin FaucetsPaintSTAC BONDComposite Panel Finishes – MetallicsConcreteKrytonConcrete Hardening – Hard-CemSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE PassivhausLightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt GardenWindowsVEKAWindows – SOFTLINE 70 ADUrban ShadingPunto DesignPavilion – CUBEDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Hinged Door | AlbaWoodHESS TIMBERTimber – GLT BlockGreen FacadesSempergreenLiving Wall – SemperGreenwallMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?大乐之野 • 谷舍精品民宿室内设计 / DAS Lab是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream CopyHouses, Interior Design•Ningbo, China Year:  Architects: DAS Lab Area Area of this architecture project Chinalast_img

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *